De rijles


De rijlessen worden al naar gelang gegeven in blokken van 1, 1.25, 1.5 of 2 uur. Er wordt per lesuur effectief 60 minuten les gegeven.

De intensiteit waarmee wordt gelest wordt in onderling overleg bepaald.

Ophalen en/of brengen

Als gevolg van COVID-19 wordt er niet gewerkt met ophalen en/of brengen. In plaats daarvan dient de leerling zich te begeven naar het startpunt van de les, te weten:

  • Het vestigingsadres van de rijschool: koperwiek 48 te Harmelen, of
  • Het station Vleuterweide

Geen andere leerlingen in de auto tijdens de rijles

Het is mogelijk dat je tijdens je eigen rijles samen met andere leerlingen in de auto zit. Je brengt dan de ander naar huis en/of je haalt de ander op. Er zijn leerlingen die dit bezwaarlijk vinden. Geen andere leerlingen ophalen of wegbrengen brengt wel extra kosten met zich mee, namelijk de extra kilometers en begeef tijd die ermee gemoeid zijn.

Indien gewenst kan tegen schappelijke vergoeding de gehele lesperiode zonder andere leerlingen als passagier worden gelest. De vergoeding is van een aantal factoren afhankelijk en dus maatwerk. Neem voor meer informatie contact op met de rijschool.

LET OP!

Het bovenstaande is, zolang er maatregelen gelden in verband met COVID-19, niet van toepassing. Tijdens de les zit er geen andere leerling in de auto.

Lestijden

DagenUrenAvonduren
Ma t/m Vr07.00 – 18.00 uur19.00 – 21.00 uur
ZaGeen les
ZoGeen les